Officiële trailer voor Amazon Prime’s The Pack

De officiële trailer voor de Amazon Prime serie The Pack is vandaag vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. The Pack is vanaf 20 november te zien op Amazon Prime Video.

The Pack op Amazon Prime Video

The Pack, een nieuwe wereldwijde unscripted serie die de ongeëvenaarde band tussen honden en hun baasjes viert. Gehost door Olympisch gouden medaillewinnaar Lindsey Vonn en haar co-host hond Lucy. De serie bevat twaalf teams van honden en hun baasjes op een episch avontuur dat zich afspeelt op meerdere continenten. De serie The Pack, die eerder dit jaar werd gefilmd, zal later in 2020, in meer dan 240 landen en gebieden in première gaan op Amazon Prime Video.

Er kan een grote geldprijs gewonnen worden door het winnende duo ($500.000) en een geldbedrag voor een donatie voor een liefdadigheidsorganisatie naar keuze ($250.000). Daarnaast heeft The Pack tijdens het filmen $250.000 gedoneerd aan meerdere liefdadigheidsorganisaties en dieren reddingsorganisaties in diverse landen. Om de geldprijs voor zichzelf en de liefdadigheidsorganisatie te winnen, zullen de teams de kracht van hun onderlinge band moeten bewijzen. Op iedere locatie zullen de mensen- en hondenduo’s leuke en spannende uitdagingen aangaan, ontworpen en samengesteld door een team van geaccrediteerde dierenartsen en gecertificeerde hondenexperts, die de groep ook begeleiden op hun spannende reis.

The Pack wordt geproduceerd door Amazon Studios en Renegade 83, een Entertainment One bedrijf. Jay Bienstock met Jay Renfroe en David Garfinkle van Renegade 83 dienen als Executive Producers.

The Pack is vanaf 20 november te zien op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter