Officiële trailer voor Netflix serie Shadow and Bone

De Grishaverse-boeken komen nu echt tot leven. Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Shadow and Bone. Bekijk hieronder de trailer. In de serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis, waar onnatuurlijke wezens smullen van menselijk vlees. De serie zie je vanaf 23 april 2021 op Netflix.

Shadow and Bone trailer

Shadow and Bone trailer

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

De cast bestaat uit namen als Ben Barnes, Kit Young, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux en Amita Suman.

De serie van acht afleveringen combineert de Shadow and Bone trilogie en de Six of Crows duologie, die beide in hetzelfde universum bestaan, maar zich afspelen in verschillende tijdlijnen. Dit betekent dat fans van de fantasy-boekenreeks getuige kunnen zijn van twee verhalen die samenkomen tot een ​​nieuw samenhangend verhaal.

Shadow and Bone is vanaf 23 april 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter