Officiële trailer voor Netflix trilogie Fear Street

Wil je een moorddadig goed verhaal horen? In 1994 ontdekken een paar tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stadje al generatieslang teisteren, mogelijk allemaal met elkaar zijn verbonden — en dat zij wel eens de volgende slachtoffers kunnen zijn. Bekijk hieronder de trailer voor Fear Street-trilogie. De reeks is gebaseerd op de populaire horrorboekenserie van R.L. Stine en volgt de sinistere geschiedenis van Shadyside.

De Fear Street-trilogie begint op 2 juli met Part 1: 1994 en wordt op 9 juli gevolgd door Part 2: 1978, waarna Part 3: 1666 het filmevenement op 16 juli afsluit.

Fear Street film

Fear Street trailer

De Fear Street trilogie beslaat drie verschillende tijdsperioden, die helemaal teruggaan tot de jaren 1600. In 1994 ontdekt een groep tieners dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stad al generaties lang achtervolgen, allemaal met elkaar verbonden kunnen zijn – en dat zij mogelijk de volgende doelwitten zijn. Fear Street is gebaseerd op de bekende kinderboeken van schrijver R.L. Stine, die ook verantwoordelijk was voor de bekende Kippenvel /Goosebumps serie. De regie van de driedelige filmreeks ligt in handen van regisseur Leigh Janiak.

De synopsis en casts voor de drie verfilmingen zijn als volgt:

Fear Street Part 1: 1994

In de nasleep van een brute tragedie in Shadyside, Ohio, ontdekt een groep tieners dat een reeks gruwelijke gebeurtenissen die hun stad gedurende vele jaren hebben geteisterd, misschien niet willekeurig is, en dat ze misschien wel de volgende zijn. slachtoffers. De film is geschreven door Janiak en Phil Graziadei.

In het eerste deel spelen Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro en Jordyn Dinatale.

Fear Street Part 2: 1978

Camp Nightwing wordt verdeeld door de kampeerders en adviseurs die afkomstig zijn uit de welvarende stad Sunnyvale en de kampeerders en onderhoudspersoneel uit de stad Shadyside, maar wanneer gruwelen uit hun gedeelde geschiedenis tot leven komen, moeten ze samenwerken om een ​​angstaanjagend mysterie op te lossen voordat het te laat is. De film is geschreven door Janiak en Zak Olkewicz.

In het tweede deel spelen Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, Mccabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia en Jordyn Dinatale.

Fear Streat Part 3: 1666

Een koloniale stad wordt gegrepen door een hysterische heksenjacht die eeuwenlang dodelijke gevolgen heeft, en het is aan tieners in 1994 om eindelijk een einde te maken aan de vloek van hun stad, voordat het te laat is. De film is geschreven door Janiak, Graziadei en Kate Trefry.

In het laatste deel spelen Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, Mccabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Elizabeth Scopel en Randy Havens.

De trilogie wordt geregisseerd en geproduceerd door Leigh Janiak op basis van een scenario dat is geadapteerd door Kyle Killen. Producenten zijn Peter Chernin, David Ready, Jenno Topping, Doug Torres en Jeffrey Harlacker met Kori Adelson, Timothy M, Bourne, Yvonne M. Bernard, Joan Waricha en Jane Stine als uitvoerende producenten.

Kijk de Fear Street-trilogie vanaf juli, alleen op Netflix. Fear Street Part 1: 1994 is te zien vanaf 2 juli, Fear Street Part 2: 1978 vanaf 9 juli en Fear Street Part 3: 1666 vanaf 16 juli.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter