Officiële trailer voor Netflix en Ryan Murphy’s The Prom

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Prom. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Samen met een aantal nieuwe posters. De film een bewerking van de geliefde Broadway musical — geregisseerd door Ryan Murphy. In de hoofdrollen zien we o.a. Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Keegan-Michael KeyAndrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington en Jo Ellen Pellman. The Prom is wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 11 december.

The Prom The Prom

The Prom op Netflix

De New Yorkse musicalsterren Dee Dee Allen (drievoudig Academy Award winnaar Meryl Streep) en Barry Glickman (Tony Award winnaar James Corden) bevinden zich in een crisis: hun nieuwe Broadway show flopt en zet de carrières waar zij jarenlang voor hebben gewerkt, op het spel. Ondertussen bevindt middelbare scholier Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) zich in een lastig parket. De voorzitter van de ouderraad (Kerry Washington) heeft namelijk besloten dat zij en haar vriendin Alyssa (Ariana DeBose) niet welkom zijn op het eindejaarsgala, ondanks de goedkeuring van het schoolhoofd (Keegan-Michael Key). Wanneer Dee Dee en Barry over Emma’s situatie horen besluiten ze dat dit de ideale manier is om hun publieke imago weer op te krikken. Samen met Angie (Academy Award winnaar Nicole Kidman), Trent (Andrew Rannells) en een aantal andere eigenaardige acteurs die wel weer wat aandacht kunnen gebruiken, doen ze er alles aan om een comeback te maken. Maar wanneer hun egocentrische activisme een averechts effect heeft, opent dat de ogen van het viertal om Emma alsnog de avond van haar leven te bieden waar ze helemaal zichzelf kan zijn.

The Prom is geregisseerd door Ryan Murphy. In de film zijn rollen weggelegd voor Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Keegan-Michael KeyAndrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry WashingtonJo Ellen Pellman, Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler, en Nathaniel J. Potvin.

Bob Martin en Chad Beguelin zijn verantwoordelijk voor het script. De film wordt geproduceerd door Ryan Murphy, Dori Berinstein, Bill Damaschke, Alexis Martin Woodall en Adam Anders.

Murphy is geen onbekende in het muzikale komedie-genre, aangezien hij eerder Fox’s Golden Globe-winnende muziekserie Glee creëerde en produceerde. De serie liep zes seizoenen van 2009-2015. Vorig jaar heeft Murphy een meerjarige deal afgesloten met Netflix om nieuwe originele content exclusief voor de streamingdienst te produceren. De verfilming zal deel uitmaken van de lopende projecten van Murphy, waaronder de dark comedy-serie The Politician en Ratched.

The Prom is wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 11 december.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter