Olaf Presenteert serie vanaf 12 november op Disney Plus

Sommige verhalen zijn ‘t waard om voor te smelten. Kijk hoe Olaf klassieke Disney-animaties tot leven brengt in Olaf Presenteert (in het Engels Olaf Presents), een serie van Disney+ Original shorts. Vanaf 12 november op Disney Plus. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Olaf Presenteert

Olaf Presenteert op Disney Plus

In Olaf Presenteert vertelt de geliefde sneeuwpop uit Frozen verschillende klassieke Disney-verhalen na zoals alleen hij dat kan. Het gaat om momenten uit de Disney-animatieklassiekers The Little Mermaid, Moana, The Lion King, Aladdin en Tangled. Het personage wordt ingesproken in het Engels door Josh Gad.

De meest recente verschijning van het personage Olaf was vorig jaar in Once Upon a Snowman, een exclusieve Disney+ short die zijn onvoorspelbare oorsprongsverhaal vertelde, evenals in de digitale serie At Home With Olaf. De shorts worden geproduceerd door Walt Disney Animation Studios.

De nieuwe reeks verschijnt 12 november op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter