Onderzoek naar Armie Hammer vanwege mogelijke verkrachting

De politie van Los Angeles doet onderzoek naar acteur Armie Hammer. Een vrouw beschuldigt hem ervan dat hij haar vier uur lang heeft verkracht en haar meerdere malen met haar hoofd tegen een muur heeft gegooid. De nu 24-jarige vrouw, die zichzelf Effie noemt, zou tussen 2016 en 2020 een relatie met Hammer hebben gehad. Hammer was toen getrouwd met Elizabeth Chambers. Het echtpaar scheidde vorig jaar.

Armie Hammer brak in 2010 door in de film The Social Network. Tevens had hij rollen in The Lone Ranger (2013) en Call Me By Your Name (2017).

De advocaat van Hammer, Andrew Brettler, ontkende in een verklaring wat hij ‘schandalige beschuldigingen’ noemde. Alle interacties van Hammer met Effie zijn van tevoren besproken en volledig overeengekomen, en wederzijds participatief. Zo verklaarde hij.

Armie Hammer

Effie zegt dat het seksueel misbruik plaatsvond op 24 april 2017 in Los Angeles:

“I tried to get away but he wouldn’t let me. I thought that he was going to kill me.”

Half januari begon het Instagram-account @houseofeffie berichten te plaatsen die naar verluidt van Hammer dateren uit 2016, waarin fantasieën over kannibalisme en verkrachting worden beschreven. De advocaat van Effie, Gloria Allred, wilde niets zeggen over de relatie tussen het account en haar cliënt. Nadat de berichten naar voren kwamen, verliet Hammer de film Shotgun Wedding en de Paramount+ serie The Offer. Hij werd bovendien gedropt door zijn talentenbureau WME.

Hammer zei in januari tegenover Variety:

“I’m not responding to these bullshit claims but in light of the vicious and spurious online attacks against me, I cannot in good conscience now leave my children for four months to shoot a film in the Dominican Republic.”

Effie zegt nog meer bewijs te hebben en dat andere slachtoffers ook nog de verontrustende verhalen hebben over de acteur en deze berichten willen delen om te voorkomen dat Hammer dit nog eens doet.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter