Ongecensureerde laatste trailer Tulip Fever met Christoph Waltz en Alicia Vikander

Winactie Tulip FeverVolgende week gaat de film Tulip Fever in première. Bekijk hieronder de nieuwste trailer. Klik tevens hier om kans te maken op vrijkaarten!

 

[youtube hdLbSNJzYEQ]

De film komt van regisseur Justin Chadwick (Mandela: Long Walk to Freedom) op basis van het scenario van Tom Stoppard, gebaseerd op het gelijknamige boek van Deborah Moggach. Tulip Fever heeft hoofdrollen voor Alicia VikanderChristoph WaltzJudi DenchJack O’ConnellCara Delevingne en Zach Galifianakis.

Tulip Fever vertelt een verhaal over ware liefde en speelt zich af tijdens de tulpenmanie in Amsterdam tijdens de 17e eeuw. Een tijd waar tulpen meer waard zijn dan goud. Het oogverblindende weesmeisje Sophia (Alicia Vikander) is vanuit het klooster waar zij opgroeide uitgehuwelijkt aan tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort (Christopher Waltz). Wanneer de jonge, talentvolle schilder Jan de Loos (Dane DeHaan) opdracht krijgt een portret van het echtpaar te schilderen, worden hij en Sophia op slag verliefd. Gedreven door passie, verzinnen de twee een list om samen een toekomst te kunnen opbouwen. Daarvoor moeten zij zich wel mengen op de riskante tulpenmarkt en alles op het spel zetten.

Tulip Fever is te zien vanaf 31 augustus.