Only Murders in the Building seizoen 3 is aangekondigd!

Na de release van het tweede seizoen heeft Hulu Only Murders in the Building seizoen 3 besteld door het streamingplatform.

Volgens The Hollywood Reporter pikt Hulu de serie op voor een derde seizoen, iets minder dan een maand na de première van het tweede seizoen. Seizoen twee heeft veel positieve recensies gekregen, net als het eerste seizoen van de serie. In een verklaring aan The Hollywood Reporter erkende Hulu de verlening, noemde de serie “het echte kroonjuweel” van hun programmering, en dat ze blij waren om het terug te brengen voor een derde seizoen.

Hulu Originals en ABC Entertainment-president Craig Erwich zei in de verklaring:

“Only Murders in the Building is the true crown jewel of our slate. Its appeal across generations, the intersection of humor and heart, and its truly original approach are a hallmark of and testament to Dan [Fogelman], John [Hoffman], Steve, Marty, and Selena’s work. We are grateful to be able to continue telling the stories of Charles, Oliver, and Mabel to viewers that have consistently shown us they crave more of this story.”

Only Murders in the Building is in Nederland te zien op Disney Plus. Sinds het debuut heeft de serie positieve recensies gekregen van critici en prees ze de frisse kijk op het moordmysterie-genre en de uitvoeringen van de cast.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Only Murders in the Building seizoen 3

Only Murders in the Building wordt beschreven als een komische moordmysterieserie voor alle leeftijden. Het draait om drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen en plotseling in één ervan zijn verwikkeld. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er sprake is van moord en gebruiken ze hun kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het trio tot het besef dat er misschien een moordenaar tussen hen leeft terwijl ze zich haasten om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

In seizoen 2, na de schokkende dood van de bestuursvoorzitter van Arconia, Bunny Folger, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Er doen zich echter drie (ongelukkige) complicaties voor: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

De serie heeft hoofdrollen voor Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Nathan Lane, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Seizoen 2 zal ook de toevoeging van Cara Delevingne, Michael Rapaport, Amy Schumer en Shirley MacLaine bevatten.

Only Murders in the Building is geschreven en gemaakt door Martin en John Hoffman. Uitvoerende producenten zijn Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter