Ontmoet Nova in nieuwe War for the Planet of the Apes clip en poster

20th Century Fox heeft een nieuwe clip en poster van War for the Planet of the Apes vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken. Deze zijn volledig toegewijd aan Nova (Amiah Miller), het stille meisje dat voor het eerst gespeeld werd door Linda Harrison in 1968’s Planet of the Apes en 1970’s Beneath the Planet of the Apes.

Ontmoet Nova in nieuwe War for the Planet of the Apes clip en poster

In War for the Planet of the Apes gaat het verhaal verder nadat Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict met een leger van mensen onder leiding van een meedogenloze kolonel gedwongen. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint zo zijn eigen mythische queeste om zijn soort te wreken. Als de reis hen eindelijk tegenover elkaar brengt, nemen Caesar en de kolonel het tegen elkaar op in een episch gevecht dat zowel het lot van hun soort, als dat van de planeet zal bepalen.

Het derde deel volgt op Rise of the Planet of the Apes (2011) en Dawn of the Planet of the Apes (2014). De regie ligt in handen van Matt Reeves (Cloverfield). Het scenario is geschreven door Mark Bomback en Reeves. De hoofdrollen zijn voor Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Steve Zahn en Max Lloyd-Jones.

War for the Planet of the Apes is vanaf 13 juli is de film in de bioscoop te zien.