Oorlogsfilm 1917 op 27 april te zien bij Veronica

Het oorlogsdrama 1917 van Oscar®winnende regisseur Sam Mendes (Skyfall, Spectre, American Beauty) kun je op 27 april kijken op de zender Veronica. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen de twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen.

1917 kijken

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

Hoofdrollen zijn er voor Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Colin Firth (Mary Poppins Returns), Richard Madden (Game of Thrones) en Mark Strong (Shazam!). Andere rollen zijn er voor Andrew Scott, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Nabhaan Rizwan, Claire Duburcq, George MacKay en Dean-Charles Chapman.

De film 1917 is geregisseerd door Sam Mendes, die het scenario schreef met Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful van Showtime).

De film is geproduceerd door Neal Street Productions voor DreamWorks Pictures in samenwerking met New Republic Pictures.

1917 is op 27 april te zien de zender Veronica om 20:30 uur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter