Operation Fortune vanaf 24 maart in de Nederlandse bioscoop

 De film Operation Fortune zal vanaf 24 maart 2022 in Nederlandse bioscoop te zien zijn. Deze actiekomedie is geregisseerd door Guy Ritchie. Je kunt hieronder een trailer bekijken.

Update: Operation Fortune is uitgesteld en komt vermoedelijk pas in december dit jaar naar de filmtheaters.

Operation Fortune in de bioscoop

De Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert een MI6 agent met de naam Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe en dodelijke wapentechnologie welke de wereldorde dreigt te verstoren, te kunnen voorkomen. Samen met Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett) en CIA agente Sarah Fidel (Aubrey Plaza), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van een steenrijke wapenhandelaar genaamd Greg Simmonds (Hugh Grant) en hierdoor een ramp te zien voorkomen.

Operation Fortune (voorheen getiteld Five Eyes) is geregisseerd door Guy Ritchie op basis van een script geschreven door Marn Davies (The Gentlemen, Wrath of Man) en Ivan Atkinson, met herzieningen door Ritchie. De hoofdrollen worden gespeeld door Josh Hartnett, Jason Statham, Cary Elwes, Aubrey Plaza en de Britse rap-artiest Bugzy Malone.

Dit project is de nieuwste samenwerking tussen Ritchie en Statham, welke eerder al hebben samengewerkt aan Snatch, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Revolver en (de meeste recente van de 4 films) Wrath of Man.

Operation Fortune zou in eerste instantie vanaf 24 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn, maar is uitgesteld. Volgens de website van Pathé zal de film 31 december pas uitkomen. Zodra er meer bekend is lees je het op onze website en kun je ook een recensie van Operation Fortune bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter