Opnames Marvel’s Captain Marvel van start!

Marvel Studios is begonnen met de opnames in Los Angeles, Californië voor de nieuwste film Captain Marvel. De opnames vinden plaats in en rond het grotere gebied van Los Angeles, dat ook als productiebasis voor de film zal dienen.

Het verhaal volgt Carol Danvers terwijl ze een van de machtigste helden van het universum wordt, wanneer de aarde wordt gevangen in het midden van een galactische oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Captain Marvel speelt zich af in de jaren 90 van de vorige eeuw en is een compleet nieuw avontuur in de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe.

De filmheeft hoofdrollen voor Brie LarsonBen Mendelsohn, Samuel L. JacksonJude Law, Gemma Chan, Lashana Lynch, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace. Djimon Hounsou en Lee Pace zullen wederom hun rollen spelen uit Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ten slotte keert Clark Gregg terug als Agent Phil Coulson!

Anna Boden en Ryan Fleck zullen de film regisseren. Ze zijn vooral bekend vanwege de film Mississippi Grind uit 2015. Ook regisseerden ze Half Nelson (2006) met Ryan Gosling, Sugar (2008) en It’s Kind of a Funny Story (2010) met Zach Galifianakis. Een collectief van getalenteerde schrijvers schreef het scenario, waaronder Meg LeFauve (Inside Out, The Good Dinosaur), Nicole Perlman (First Man, Guardians of the Galaxy), Robertson-Dworet (Tomb Raider, Sherlock Holmes 3), Liz Flahive & Carly Mensch (Glow) en Anna Boden & Ryan Fleck. Captain Marvel gaat op 8 maart 2019 in première.