Opnames David Fincher’s World War Z 2 beginnen in 2019

Tijdens een interview op de rode loper van Beautiful Boy hebben producenten Dede Gardner en Jeremy Kleiner tegenover Variety verteld dat regisseur David Fincher nog steeds verbonden is aan Paramount‘s World War Z 2. Ze hebben tevens onthuld dat de opnames in juni 2019 van start moeten gaan en dat Brad Pitt (Once Upon A Time in Hollywood) zal terugkeren als Gerry Lane. Het scenario wordt geschreven door Dennis Kelly (Utopia). Bekijk hieronder het hele interview.

Net als de eerste film World War Z uit 2013, gebaseerd op het boek ‘World War Z: An Oral History of the Zombie War’ van Max Brooks, kent het tweede deel geen soepel productieproces.

De eerste World War Z volgde de Verenigde Naties-medewerker Gerry Lane (Pitt), die de wereld doorkruist in een race tegen de klok om een ​​pandemie te stoppen die legers en regeringen omver werpt en dreigt de mensheid zelf te decimeren. De cast van het origineel bevatte tevens Mireille EnosAbigail HargroveSterling Jerins, Fabrizio Zacharee GuidoFana MokoenaDaniella KerteszJames Badge DaleDavid MorseMichiel HuismanLudi Boeken, Matthew FoxElyes GabelPeter Capaldi.