Opnames De Luizenmoeder seizoen 2 starten in najaar

De opnames van de AVROTROS-serie De Luizenmoeder seizoen 2 gaan waarschijnlijk in oktober van start. Dit laat scenarioschrijver en hoofdrolspeler Diederik Ebbinge via Twitter weten. Hij ontkracht hiermee de geruchten dat het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder op 5 augustus al te zien zou zijn bij NPO 3. Hij schreef:

“Heel benieuwd wie de scripts heeft geschreven en wie de rollen gaan spelen vanaf 5 augustus. Wij in ieder geval niet! Wij beginnen in oktober met draaien, waarschijnlijk.”

In februari van dit jaar werd bekend dat de NPO 3-hitserie een tweede seizoen krijgt. “Met deze cijfers op ons rapport, kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven”, schreef AVROTROS naar aanleiding van de hoge kijkcijfers. Het programma werd het best bekeken NPO 3-programma van de afgelopen tien jaar.

De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Hoffman, Henry van Loon, Diederik Ebbinge, Bianca KrijgsmanAndré Dongelmans, Arnoud Bos, Ilse Warringa, Leny Breederveld, Maaike Martens, Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Vincent Rietveld.