Opnames James Bond-film No Time To Die afgerond

De opnames van de 25e James Bond film No Time To Die zijn afgerond in Pinewood Studios in Londen. Bekijk hieronder de volledige foto’s van Daniel Craig en de hele crew.

No Time To DieNo Time To Die

Daarnaast heeft het magazine Empire een eerste foto uit de film vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

No Time To Die

No Time To Die vanaf april in de bioscoop

In No Time To Die heeft Bond de actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven op Jamaica. De rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp vraagt. De missie om een ​​ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel gevaarlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner en Jeffrey Wright als Felix Leiter. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade & Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge.

No Time To Die draait vanaf 2 april 2020 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter