Opnames Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3 gestart

Netflix maakt bekend dat de productie is gestart voor de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 3. Net als de tweede film wordt ook het derde deel geregisseerd door Ruben Vandenborre en maken fan-favorieten zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Josje HuismanEva Van der Gucht, Stefaan Degand, Pommelien Thijs en Sien Eggers opnieuw deel uit van de cast. De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks.

De Familie Claus 3

Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren, wat de bedoeling om “samen te zijn” niet echt bevordert. Mama begrijpt er niets van en ook Noor mist haar grote broer, dus doet ze wat ieder klein zusje of broertje in dat geval doet: haar broer overal volgen, openlijk én stiekem. Tot het onvermijdelijke gebeurt en Noor de kerstwereld ontdekt. Dan is de chaos compleet. Want waarom zou zij geen kerstvrouw mogen zijn, net zoals haar grote broer?

Bracha van Doesburgh:

“Ontzettend leuk dat De Familie Claus zo’n succes is. Ik kijk enorm uit naar de opnames van dit derde deel.”

Anthony Van Biervliet en Ruben Vandenborre van productiehuis Dingie:

“Het voelt fantastisch om terug op stap te mogen gaan met de familie Claus! We filmden reeds leuke scènes in de Alpen en gaan binnenkort terug naar de noordpool. Laat Kerstmis maar komen!”

De hoofdrollen worden gespeeld door Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Josje HuismanEva Van der Gucht, Stefaan Degand, Pommelien Thijs en Sien Eggers.

De film wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre. De Familie Claus 3 is een productie van Dingie in samenwerking met Dutch FilmWorks met de steun van de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

De Familie Claus 3 verschijnt eind 2022 op Netflix in Nederland, België en Frankrijk.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter