Opnames tweede seizoen Westworld starten in juli

De opnames van het tweede seizoen van de hitserie Westworld gaan in juli van start. Bekijk hieronder de tweet van filmblogger Caleb Williams:

Er is nog weinig bekend over het aankomende seizoen. Wel wordt vermoed dat de eerste aflevering van seizoen 2 “Journey Into N” zal gaan heten.

Tevens gaat Angela, het personage van Talulah Riley’s belangrijker worden voor het verhaal. In het eerste seizoen van HBO’s Westworld had Riley slechts een kleine bijrol. Deadline meldt nu dat ze in het volgende seizoen een hoofdrol gaat krijgen. De actrice (bekend van Inception en Nearly Famous) was in zes van de tien afleveringen van het eerste seizoen te zien.

Westworld is gebaseerd op Michael Crichton’s gelijknamige film uit de jaren ’70. Het verhaal speelt zich af in een pretpark waar bezoekers zich in alle tijden kunnen wanen. Er zijn daar robots in plaats van echte acteurs. Maar als de robots in opstand gaan zijn de bezoekers in levensgevaar.

Het tweede seizoen, welke opnieuw in handen is van Jonathan Nolan en Lisa Joy, moet naar verwachting in 2018 verschijnen op HBO.