Orange Is the New Black seizoen 5 trailer

Netflix heeft de trailer voor Orange Is the New Black seizoen 5 vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. Het nieuwe seizoen is wereldwijd vanaf 9 juni te zien op Netflix.

Orange Is the New Black seizoen 5

Piper Chapman is een jonge vrouw wiens leven ingrijpend verandert wanneer ze de gevangenis in moet voor een misdaad die ze 10 jaar eerder samen met haar toenmalige vriendin is begaan. Inmiddels heeft ze haar wilde biseksuele leven ver achter zich gelaten en is ze verloofd met Larry, een fatsoenlijke man die haar een stabiel leven biedt. Piper zal 15 maanden moeten uitzitten in een vrouwengevangenis, die wordt bevolkt door uiteenlopende types als Russische gevangenen, een activistische non en een omgebouwde brandweerman. Al snel leert ze de regels van het gevangenisleven, maar wanneer ze een oude bekende tegenkomt kruipt de oude, roekeloze Piper weer langzaam naar boven…

In het vijfde seizoen van de show hebben de gevangenen in Litchfield Penitentiary genoeg gehad om zonder waardigheid te worden behandeld. Zoals werd gesuggereerd in de finale van seizoen 4, hebben ze een volledige oproer geënsceneerd, met Daya (Dascha Polanco) wijzend op CO Humphrey (Michael Torpey). De gevangenen stormen door alle hoeken van de hal en er brak een rel uit.

De comedy/drama serie heeft hoofdrollen voor Taylor Schilling, Laura Prepon, Kate Mulgrew, Danielle Brooks, Uzo Aduba, Natasha Lyonne, Taryn Manning, Laverne Cox, Michael Harney, Samira Wiley, Yael StoneLorraine Toussaint, Dascha Polanco, Selenis Leyva, Jackie Cruz, Lea DeLaria, Adrienne C. Moore en Elizabeth Rodriguez. De serie is gebaseerd op de best-selling memoires van Piper Kerman.

Orange Is the New Black seizoen 5 is vanaf 9 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter