Originele Jurassic Park-acteur Joseph Mazzello over terugkeer in Jurassic World 3

Het lijkt erop dat nog een oud Jurassic Park-personage misschien terugkeert voor Jurassic World 3. Dat wil zeggen, als we een recent social media-bericht van acteur Joe Mazzello mogen geloven. De opnames zullen binnenkort beginnen voor de sequel en we krijgen in de aanloop meer over de cast te horen. Nu heeft Mazzello hout op het vuur gegooid, wat suggereert dat hij misschien terugkeert als Tim.

Joseph Mazzello verscheen voor het eerst in 1993 in de originele Jurassic Park van Steven Spielberg als Tim, de kleinzoon van John Hammond die samen met zijn zus Lex (Ariana Richards) naar het noodlottige dinosaurus-pretpark ging. Mazzello heeft op Twitter het volgende gedeeld:

Dit bericht komt slechts enkele dagen nadat Chris Pratt, die terugkeert als Owen Grady, onthulde dat hij op weg was naar de set voor de opnames. Pratt vergeleek Jurassic World 3 onlangs met Avengers: Endgame en zei dat “iedereen” erin zit. We weten al dat Sam Neill (Alan Grant), Laura Dern (Ellie Sattler) en Jeff Goldblum (Ian Malcolm) voor het eerst sinds Jurassic Park herenigd zullen worden.

Colin Trevorrow, die Jurassic World regisseerde, keert terug naar het roer voor deze. Officiële plotdetails worden momenteel grotendeels geheim gehouden, maar het vervolg zal zich concentreren op dinosaurussen die in de echte wereld naast mensen rondlopen,. Andere bevestigde terugkerende castleden zijn Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith en Daniella Pineda. Nieuwkomers zijn Dichen Lachman, Deulde Wise, Scott Haze en Mamoudou Athie.

Het vervolg zal op vrijdag 11 juni 2021 in de bioscoop verschijnen.