Oscar Isaac hoofdrol in Disney+’s Moon Knight serie

Oscar Isaac is op zoek naar zijn volgende blockbusterproject en is volgens Deadline in gesprek om de hoofdrol te spelen in de Moon Knight serie van Disney+.

Het nieuws komt nu het streamingplatform de ontwikkeling van de Ms. Marvel en She-Hulk series heeft versneld met de casting van respectievelijk Iman Vellani en Tatiana Maslany in de titulaire rollen. De Moon Knight serie, die wordt geschreven en ontwikkeld door Jeremy Slater van The Umbrella Academy, werd vorig jaar officieel aangekondigd door Marvel’s chief creative officer Kevin Feige,. Dit markeert het live-action debuut van de iconische superhelden, die naar verwachting ook in toekomstige MCU-films te zien zullen zijn.

Oscar Isaac in Moon Knight serie

Moon Knight is gecreëerd door Doug Moench en Don Perlin in 1975 voor ‘Werewolf by Night’ #32. Hij is het alter ego van Marc Spector, een Joods-Amerikaanse rabbijnenzoon die opgroeide tot een zwaargewicht bokser en vervolgens een Amerikaanse marinier.

Spector is een huurling met tal van alter ego’s zoals taxichauffeur Jake Lockley en miljonair playboy Steven Grant, om zo de criminele onderwereld beter te bestrijden. Maar later werd hij gevestigd als een kanaal voor de Egyptische maangod Khonshu nadat hij voor dood was achtergelaten op een missie in Egypte. Meest recent was hij een consultant die zich geheel in het wit kleedt en de naam Mr. Knight draagt.

Isaac zagen we afgelopen jaren in films als Ex Machina, A Most Violent Year, Annihilation, X-Men: Apocalypse, Star Wars: The Rise of Skywalker en Dune. Naar verwachting zien we Moon Knight voor het eerst in 2022.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter