Outlander actrice Sophie Skelton aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

Sophie Skelton zal aanwezig zijn op Heroes Dutch Comic Con. Skelton is een Britse actrice wie bekend is van haar rol als Brianna Randall Fraser in de BAFTA-winnende dramaserie Outlander. Deze serie werd ook genomineerd voor een Golden Globe en Emmy Award.

Sophie Skelton begon op drie jarige leeftijd te trainen als balletdanseres en zette haar opleiding voort op de Royal Academy of London. Op 15 jarige leeftijd werd zij gespot door een agent en kreeg ze haar eerste rol in de Britse crime drama Dci Banks. Haar film debuut maakte zij in de film The War I Knew (2014).

Skelton’s eerste hoofdrol kreeg zij op het grote scherm in de fantasy/horrorfilm Blackbird (2016) en ze brak door dankzij haar rol in de Britse fantasy actie/avonturen serie Ren: The Girl with the Mark. In 2018 werd de Engelse Sophie door Variety magazine uitgeroepen als één van de ‘Top Ten Brits to Watch’.

Sophie Skelton

Prijzen:
Photobooth ticket: € 45,-
Handtekening: € 35,-

Photobooth tickets zijn nu te koop in de webshop. Handtekeningen zijn alleen tijdens het evenement te koop en dienen ter plekke te worden afgerekend.