Outlander prequel serie Blood Of My Blood officieel in ontwikkeling

De Outlander prequel serie, getiteld Blood of My Blood, is officieel in de maak. Dat heeft Starz bevestigd. Het nieuws dat een prequel in ontwikkeling was, verscheen voor het eerst in februari, maar de nieuwe serie is nu bevestigd en er zijn ook plotdetails bekendgemaakt.

De nieuwe serie draait om het liefdesverhaal van Ellen MacKenzie en Brian Fraser, de ouders van Jamie Fraser (Sam Heughan). Outlander-showrunner Matthew B. Roberts is aan boord om de prequel te schrijven, maar ook als showrunner en uitvoerend producent. Ronald D. Moore, die Outlander voor tv ontwikkelde, is ook uitvoerend producent. Tot nu toe is er geen castinginformatie bekendgemaakt. Kathryn Busby president van originele programmering bij Starz, vertelde:

“Outlander is a riveting show that from season to season has captured the hearts of its fans around the world. We are excited to peel back the layers of this vibrant world to bring our audience the origin of where it all began.”

Wat betreft de originele serie, seizoen 6 werd eerder dit jaar uitgezonden en de opnames voor seizoen 7 zijn momenteel aan de gang in Schotland.

Blood Of My Blood

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal. Het tweede seizoen van Outlander won de Critics ‘Choice Award voor Most Bingeworthy Show en vier People’s Choice Awards, waaronder Favorite TV Show.

In de serie zijn er hoofdrollen voor Caitriona BalfeSam HeughanSophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, Duncan Lacroix, David Berry, César Domboy, Lauren Lyle, Colin McFarlane en Caitlin O’Ryan.

Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter