Outlander seizoen 5 is vanaf 17 februari te zien op Netflix

Outlander seizoen 5 zal vanaf 17 februari 2021 te zien zijn op Netflix. Dat heeft de streamer vandaag bekendgemaakt. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Outlander seizoen 5 Netflix

Outlander seizoen 5 op Netflix

In seizoen 5 vechten de Frasers voor hun gezin en het huis dat ze hebben gebouwd op Frasers Ridge. Jamie moet een manier vinden om alles te verdedigen wat hij in Amerika heeft gecreëerd, en om degenen te beschermen die naar hem kijken voor leiderschap en bescherming – terwijl hij zijn persoonlijke relatie met Murtagh Fitzgibbons, de man die hij moet opjagen en doden. Met haar familie eindelijk bij elkaar, moet Claire Fraser haar moderne medische kennis en vooruitziende blik gebruiken om te voorkomen dat ze opnieuw uit elkaar worden gerukt. Hoewel ze zich richt op het beschermen van anderen, loopt ze het risico uit het oog te verliezen wat het betekent om zichzelf te beschermen. Ondertussen zijn Brianna Fraser en Roger MacKenzie herenigd, maar Stephen Bonnet blijft hen achtervolgen. Roger streeft ernaar zijn plaats te vinden – evenals het respect van Jamie – in deze nieuwe en gevaarlijke tijd.

De serie heeft rollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies, Duncan Lacroix, Sophie Skelton, Richard Rankin, Maria Doyle Kennedy, David Berry, César Domboy.

Het vijfde seizoen van de Golden Globe-genomineerde serie bevat 13 afleveringen en is gebaseerd op The Fiery Cross, het vijfde van acht boeken in Diana Gabaldon’s Outlander-serie. Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

Outlander seizoen 5 zal vanaf 17 februari 2021 te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter