Owen Wilson krijgt een hoofdrol in Disney+ serie Loki

ComicBook.com meldt dat Oscar-genomineerde Owen Wilson (The Royal Tenenbaums, Wedding Crashers, The French Dispatch) in een belangrijke rol is gecast in de Disney+ serie Loki. De identiteit van het personage dat Wilson gaat spelen, wordt verborgen gehouden. Wilson voegt zich bij een cast die momenteel bestaat uit Tom Hiddleston die zijn iconische titelpersonage weer zal spelen, en Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands).

Kevin Feige onthulde eerder al dat de Loki serie ook zal aansluiten op het langverwachte vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Marvel Studios. Hij heeft niet bevestigd of Hiddleston ook in het vervolg van Doctor Strange zal verschijnen.

Rick and Morty veteraan Michael Waldron schrijft Loki. Hiddleston heeft eerder laten weten dat fans zullen zien hoe zijn personage de Tesseract zal gebruiken om meer problemen te veroorzaken. Volgens geruchten zullen kijkers Loki volgen terwijl hij door de tijd reist en zijn stempel drukt op verschillende historische gebeurtenissen. Bovendien zal de serie naar verluidt grote gevolgen hebben voor de grotere MCU.

De serie zal in het voorjaar van 2021 verschijnen.