Paddington 3 krijgt officiële titel en regisseur

Paddington 3 heeft nu een officiële titel en een regisseur. Volgens The Hollywood Reporter heet de film nu Paddington in Peru, wat duidelijk inhoudt dat de marmelade-liefhebbende beer zal terugkeren naar zijn thuisland. Commercials regisseur Dougal Wilson zal regisseren, wat zijn eerste speelfilm markeert. Wilson heeft muziekvideo’s geregisseerd zoals “Satisfaction” voor Benny Benassi, “Take Me Back to Your House” voor Basement Jaxx, “Life in Technicolor II” voor Coldplay. Wilson uitte zijn gevoelens over het overnemen van de felbegeerde franchise van regisseur Paul King:

“As a huge fan of the first two films, I am very excited (if not a little intimidated) to be continuing the story of Paddington. It’s a massive responsibility, but all my efforts will be focused on making a third film that honours the love so many people have for this very special bear.”

Paul King, de regisseur van de vorige twee films, is momenteel bezig met Wonka, de door Timothée Chalamet geleide Charlie and the Chocolate Factory prequel. King wordt echter uitvoerend producent voor Paddington in Peru. Hij schreef ook het verhaal samen met Simon Farnaby en Mark Burton, die beiden ook op verschillende manieren hielpen bij de andere Paddington-films. King legde ook een verklaring af waarin hij zijn vertrouwen in Wilson uitte. Hij zei:

“After 10 years of working on the Paddington movies, I feel absurdly protective of the little bear, and I’m delighted that Dougal will be there to hold his paw as he embarks on his third big-screen adventure. Dougal’s work is never less than astounding: funny, beautiful, heartfelt, imaginative, and totally original. Aunt Lucy once asked us to ‘Please Look After This Bear.’ I know Dougal will do so admirably.”

De cast en het verhaal van Paddington 3 zijn nog steeds een mysterie. Ben Whishaw keert echter terug als de titulaire beer.

Paddington 3

Paddington 2 maakte zijn debuut in 2017, waar het positieve recensies kreeg van critici. Het was ook een succes aan de kassa met een wereldwijde bruto opbrengst van meer dan $ 220 miljoen tegen een gerapporteerd budget van $ 40 miljoen.

Het vervolg had rollen voor Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Hugh Grant, Brendan Gleeson, Ben Whishaw als de stem van Paddington en Imelda Staunton als de stem van tante Lucy.

In het vervolg zien we dat de bekende beer zich heeft gevestigd bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Overal waar hij gaat verspreidt hij vreugde en marmelade. Terwijl hij op zoek is naar het perfecte cadeau voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy, ziet Paddington een uniek pop-upboek in de antiekwinkel van meneer Gruber en begint hij aan een reeks klusjes om het te kopen. Maar als het boek wordt gestolen, is het aan Paddington en de Browns om de dief te ontmaskeren.

Paddington is gebaseerd op de internationaal geliefde serie kinderverhalen van de Britse auteur Michael Bond, waarvan wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren zijn verkocht, in meer dan 40 talen zijn vertaald en tot de verbeelding spreken van kinderen en volwassenen over de hele wereld.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter