Paramount Network vanaf 24 mei nieuw in Nederland

Vanaf 24 mei krijgt de tv-zender Spike de naam Paramount Network Nederland. De zender zit dan in het basispakket van alle grote aanbieders zoals Ziggo en KPN. De programmering van Paramount Network zal onder andere bestaan uit de series Yellowstone met Kevin Costner, Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller en Star Trek: Enterprise. Ook gaat de zender films uitzenden, zoals de tv-première van de animatiefilm Sonic the Hedgehog op dinsdagavond 24 mei.

De zender brengt de grootste Hollywood sterren bij jouw thuis! Een must voor de echte entertainment liefhebber. Als onderdeel van Paramount Global, één van ‘s werelds grootste internationale mediabedrijven, krijg je met deze zender toegang tot de beste Hollywood award-winning films en series. Paramount Network is echter niet de enige on-demand dienst met Paramount-content in Nederland. Later dit jaar moet ook de nieuwe streamingdienst SkyShowtime verschijnen, maar het is nog niet bekend wanneer de dienst begint.

Waar is Paramount Network te zien?

Paramount Network is 24 uur per dag te bekijken. Per tv-aanbieder verschilt het op welk kanaal de zender te zien is. Bekijk hieronder een overzicht.

  • Ziggo: kanaal 16
  • KPN: kanaal 13
  • Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne combinatiekanaal: kanaal 12
  • Glashartmedia: kanaal 13
  • Caiway: kanaal 18
  • T-Mobile Thuis: kanaal 19
  • Canal Digitaal: kanaal 20

Paramount Network Nederland

Paramount Network is een televisiezender die oorspronkelijk begon als TNN, opgericht door Gaylord Entertainment Company en Group W Satellite Communications in maart 1983. Sinds 2018 is deze zender in handen van Viacom. In 2003 werd TNN hernoemd naar Spike TV. In 2015 ging Spike internationaal met onder meer versies in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Vlaanderen. In 2018 kreeg de zender in de Verenigde Staten de huidige naam.

Spike was sinds 2015 in Nederland op televisie. In andere landen werden Spike-zenders al eerder getransformeerd tot Paramount Network. De zender zal 24/7 in heel Nederland te zien zijn in het basispakket van alle grote aanbieders zoals Ziggo op kanaal 16, KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Digitenne combinatiekanaal Nickelodeon/Spike op kanaal 12 en Glashartmedia op kanaal 13, Caiway kanaal 18, T-Mobile Thuis kanaal 19 en Canal Digitaal kanaal 20.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter