Paramount vertraagt Mission: Impossible 7, Top Gun: Maverick in reactie op ‘Delta-variant’

Deadline meldt dat Paramount Pictures de langverwachte Tom Cruise-projecten uitstelt, vanwege zorgen over de aanhoudende pandemie en de Delta-variant die het bioscoopbezoek beïnvloedt. Zo is Top Gun: Maverick verschoven van 19 november 2021 naar 27 mei 2022 en Mission: Impossible 7 van 27 mei 2022 naar 30 september 2022.

Het volgende deel in de Jackass-filmreeks, Jackass Forever, is ook uitgesteld naar 4 februari 2022 in plaats van 22 oktober 2021.

Paramount vertraagt aantal films

Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De cast bestaat uit Tom CruiseVal KilmerGlen PowellJennifer ConnellyMiles TellerThomasin McKenzieCharles ParnellJay EllisBashir SalahuddinDanny RamirezMonica BarbaroJon HammEd Harris en Lewis Pullman.

Top Gun: Maverick werd geregisseerd door Joseph Kosinski. Het scenario is geschreven door Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer.

Mission: Impossible 7

De Mission: Impossible franchise omvat bijna 25 jaar en zes films, beginnend met bescheiden succes van de eerste twee films voordat de franchise een grimmiger en explosievere kant op ging, waarbij elke film steeds betere beoordelingen kreeg dan zijn voorganger.

Naast Tom Cruise zijn er rollen voor Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Shea Whigham (Joker), Henry Czerny (Ready or Not) en Hayley Atwell (Avengers: Endgame). Terugkerende castleden zijn Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men franchise, Tolkien) en Ving Rhames (Pulp Fiction).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter