Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor 4DX

In december opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste 4DX-zalen in Nederland. Het publiek is enthousiast over de revolutionaire, vierdimensionale bioscoopervaring. De zalen zijn vrijwel voortdurend uitverkocht. Daarom aan Pathé De Kuip de eer om vandaag al de 100.000ste 4DX-bezoeker te mogen ontvangen.

Pathé is het enige bioscoopconcern in Nederland dat 4DX vertoont, in Pathé De Kuip (Rotterdam) en Pathé De Munt (Amsterdam). Het revolutionaire systeem brengt de bioscoopervaring met de nieuwste technieken naar een hoger, vierdimensionaal niveau. Twintig effecten – bewegende stoelen, weersimulaties en geuren – lopen perfect synchroon met de actie op het scherm en geven je bijvoorbeeld een gevoel van door de regen lopen, vliegen of duiken. Bij 4DX bekijk je niet alleen een film, maar ervaar je hem levensecht. Daar kunnen de bezoekers inmiddels over meepraten. De reacties zijn razend enthousiast en de twee zalen zijn vrijwel voortdurend uitverkocht. De Top 3 van best bezochte 4DX-films sinds de start in december zijn Black Panther, Star Wars: The Last Jedi en Jumanji: Welcome to the Jungle. Binnenkort draaien in Pathé De Kuip en Pathé De Munt de films Ready Player One (vanaf 29 maart) en Avengers: Infinity War (25 april).

Een van onze teamleden was in december bij de opening van de zaal in Rotterdam. Lees hier het artikel waarin hij vertelt over zijn bevindingen. Wat vind jij van 4DX? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Stuur gerust een mail of reageer via Facebook.