Pathé Play: gamen op het grote doek bij Pathé

Gamen op het grote doek met het beste beeld en geluid? Vanaf donderdag 1 juli kunnen gamers terecht bij Pathé voor Pathé Play. Hiermee geeft de bioscoopketen hen de mogelijkheid om met maximaal zestien personen – op hun eigen console – hun favoriete games te spelen in een bioscoopzaal.

Deze unieke ervaring kan geboekt worden bij Pathé Amsterdam Noord, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Arnhem, Pathé Delft en Pathé Buitenhof in Den Haag. De ticketverkoop start vandaag.

Pathé Play is vorig jaar in de zomer gestart bij Pathé Arnhem en was een groot succes. Inmiddels hebben tientallen gamers samen met vrienden of familie gespeeld in de bioscoop. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé:

‘’Wij weten dat mensen in het afgelopen jaar meer dan ooit tevoren behoefte hebben aan entertainment, maar tegelijkertijd ook aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer.”

Hoe werkt Pathé Play?

Spelers zijn dagelijks welkom tussen 10:00 en 12:00 uur in de 6 bioscopen (Pathé Amsterdam Noord, Pathé Schouwburgplein in Rotterdam, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Arnhem, Pathé Delft en Pathé Buitenhof in Den Haag). Voor een vaste prijs van €180 kunnen ze met maximaal zestien personen hun favoriete games spelen. Pathé Play is niet gebonden aan een specifieke console. Gamers hebben de vrijheid om twee uur lang met hun eigen console aan de slag te gaan. Uiteraard is er een sterke internetverbinding aanwezig in de zaal. Tickets kunnen worden gekocht via www.pathe.nl/play.

Foto  credit: copyright Pathé Theatres B.V.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter