Pathé Rewind Festival | De beste films van de afgelopen jaren terug op het grote doek

Onder andere Mission: Impossible – Fallout, Skyfall, Beauty & the Beast en Star Wars: The Last Jedi zijn exclusief bij Pathé opnieuw op het grote doek te zien van 18 t/m 31 maart.

Nog niet mee kunnen praten over het visuele spektakel Gravity van Oscarwinnaar Alfonso Cuaron? Voor een tweede keer genieten van de muzikale pracht en praal in Beauty & the Beast? Of ervaren hoe belangrijk optimaal bioscoopgeluid is bij het overdonderende Dunkirk? Voor iedereen die deze must see films heeft gemist in de bioscoop, komt Pathé deze maand met dé oplossing: het Pathé Rewind Festival. Tijdens het festival draait het bioscoopconcern twee weken lang en exclusief in Nederland de zeven beste blockbusters van de afgelopen jaren.

Pathé biedt bezoekers hiermee de mogelijkheid om deze titels nogmaals op het grote doek te ervaren met de beste beeld- en geluidskwaliteit voor een ultieme bioscoopervaring. Net als ieder festival heeft Rewind Festival een line-up om trots op te zijn met de kaskrakers Dunkirk, Gravity, Jumanji: Welcome to the Jungle, Beauty & the Beast, Mission: Impossible – Fallout, Star Wars: The Last Jedi en Skyfall.

Tickets en informatie via www.pathe.nl/rewind.

Pathé Rewind Festival

Dunkirk (2017)
Christopher Nolan (The Dark Knight, Interstellar) vertelt het verhaal van de Slag om Duinkerke. Omsingeld door de Wehrmacht staan de geallieerden voor een onmogelijke missie: de evacuatie van honderdduizenden Canadese, Belgische, Franse en Engelse soldaten uit het gevallen Noord-Frankrijk.

Gravity (2013)
Loeispannend technisch hoogstandje over twee door een ongeluk de ruimte ingeslingerde astronauten, Sandra Bullock en George Clooney. Dr. Ryan Stone gaat samen met de briljante medisch ingenieur Matt Kowalsky op haar eerste ruimtemissie. Wanneer het noodlot toeslaat wordt de shuttle vernietigd en blijven de twee volledig alleen achter. Langzaam slaat de angst om in paniek en neemt elke hap naar lucht het beetje zuurstof weg dat nog over is. Is de enige weg terug naar huis de onwaarschijnlijke weg, dieper de ruimte in?

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten.

Beauty and The Beast (2017)
Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest.

Mission: Impossible – Fallout (2018)
In Mission: Impossible – Fallout bevinden Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) zich samen met enkele bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Henry Cavill, Angela Bassett en Vanessa Kirby voegen zich bij deze dynamische cast waarbij wederom Christopher McQuarrie op de regiestoel zit.

Star Wars: The Last Jedi (2018)
The saga continues… In Lucasfilm’s Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Nieuwe personages uit Star Wars: The Force Awakens sluiten zich aan bij legendarische Star Wars-iconen. In een episch avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld.

Skyfall (2012)
In Skyfall, de 23ste Bond-aflevering, worden de Britse geheime dienst en haar leider M (Judi Dench) in diskrediet gebracht door een oude vijand. Aan 007 (Daniel Craig) de schone taak om orde op zaken te stellen via missies in onder andere China en Turkije.