Paul McCartney krijgt een Pirates of the Caribbean personage poster

Walt Disney Pictures heeft wederom een nieuwe personage poster vrijgegeven voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, in Nederland ook wel Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge genoemd. Dit keer is de poster voor Sir Paul McCartney! Het is nog onduidelijk welke rol de ex-Beatles zal spelen in de film, maar hij voegt zich naast Keith Richards in het lijstje van bekende muzikanten die in de franchise te zien zijn. Richards speelde in de derde en vierde film Jack Sparrow’s vader, Captain Teague. Bekijk de poster met Paul McCartney hieronder.

Paul McCartney krijgt een Pirates of the Caribbean personage poster

De ongelukkige Jack Sparrow ziet het somber in, wanneer de geestpiraten onder leiding van zijn oude aartsvijand, de angstaanjagende kapitein Salazar, ontsnappen aan de Devil’s Triangle. Salazar en zijn crew zijn vastbesloten om elke piraat op zee, met inbegrip van Jack, te doden. Jack zijn enige hoop op overleving ligt in het zoeken naar de legendarische Trident of Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter de totale controle over de zee geeft.

Hoofdrollen in Pirates of the Caribbean 5 zijn voor Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Orlando BloomBrenton ThwaitesKaya ScodelarioKevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Weham, Stephen Graham.

De regie is in handen van het duo Joachim Rønning en Espen Sandberg. Het scenario is geschreven door Jeff Nathanson, Ted Elliott, Stuart Beattie en Jay Wolpert. De film werd geproduceerd door Jerry Bruckheimer.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge zal op 24 mei 2017 in première gaan.