Paul Rudd en Paul Rudd in Netflix’ Living With Yourself

Netflix geeft vandaag de eerste foto’s vrij van de komedieserie Living With Yourself, met Paul Rudd voor het eerst in de hoofdrol van een televisieserie.

Living With Yourself Living With Yourself Living With Yourself Living With Yourself Living With Yourself Living With Yourself

De Netflix-serie Living With Yourself is een originele komedie die volledig draait rond de vraag ‘willen we echt beter zijn?’ Miles (Paul Rudd) is een man die worstelt met het leven. Wanneer hij een nieuwe behandeling ondergaat die belooft om van hem een beter persoon te maken, merkt hij dat hij vervangen wordt door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Miles moet niet alleen leren omgaan met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, hij vindt ook dat hij moet vechten voor zijn vrouw (Aisling Bea), zijn carrière en zijn identiteit.

Living With Yourself bestaat uit acht afleveringen, verteld vanuit meerdere perspectieven. De serie is gemaakt en geschreven door Emmy® Award-winnaar Timothy Greenberg (The Daily Show with Jon Stewart), geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris (The Battle of the Sexes, Little Miss Sunshine) en sterren Paul Rudd en… Paul Rudd. Greenberg produceert de show samen met Anthony Bregman en Jeff Stern voor Likely Story, Tony Hernandez voor Jax Media, Dayton, Faris, Rudd en Jeff Blitz.

Living With Yourself is vanaf vrijdag 18 oktober wereldwijd op Netflix te bekijken.