Penguin Bloom vanaf 27 januari op Netflix

Glendyn Ivin‘s aanstaande verfilming Penguin Bloom is vanaf 27 januari te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailerNaomi Watts speelt een moeder die het moeilijk heeft om haar plotselinge verlamming te accepteren. De film is gebaseerd op Bradley Trevor Greive en Cameron Bloom’s roman met dezelfde naam.

Penguin Bloom op Netflix

Penguin Bloom vertelt het waargebeurde verhaal van Sam Bloom, een jonge moeder wiens wereld op zijn kop staat nadat een bijna fataal ongeval haar verlamd heeft achtergelaten. Sams echtgenoot (Andrew Lincoln), haar drie jonge jongens en haar moeder, worstelen om zich aan te passen aan hun nieuwe situatie wanneer een onwaarschijnlijke bondgenoot hun wereld binnenkomt in de vorm van een gewonde babyekster die ze Penguin noemen. De komst van de vogel is een welkome afleiding voor de familie Bloom en maakt uiteindelijk een groot verschil in het gezinsleven.

De film heeft rollen voor Naomi Watts (Mulholland Drive, Impossible), Andrew Lincoln (Love Actually, The Walking Dead), Jacki Weaver (Animal Kingdom), Rachel House (Moana, Thor: Ragnarok) en Leeanna Walsman (Star Wars: Attack of the Clones). Er zijn ook rollen voor Lisa Hensley, Griffin Murray-Johnston, Felix Cameron en Abe Clifford-Barr.

Penguin Bloom is geregisseerd door Glendyn Ivin naar een scenario dat is aangepast door Shaun Grant en Harry Cripps. De film wordt geproduceerd door Watts en Emma Cooper via hun Jam Tart Films-banner, samen met Bruna Papandrea, Steve Hutensky en Jodi Matterson van Made Up Stories. Het is uitvoerend geproduceerd door Sam en Cameron Bloom, samen met Sonia Amoroso, George Kekeli, Meryl Metni, Ricci Swart, Greive, Joel Pearlman, Edwina Waddy en Jill Bilcock.

Penguin Bloom is vanaf 27 januari te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter