Penguin serie in ontwikkeling bij HBO Max

Oswald Cobblepot krijgt zijn eigen serie, aangezien HBO Max momenteel een Penguin serie ontwikkelt die mogelijk verband houdt met de film The Batman. Deadline maakt bekend dat het niet duidelijk is of Colin Farrell, die Penguin speelt in The Batman, de rol opnieuw zal spelen voor de komende serie.

De serie zal zich concentreren op het verleden van Cobblepot en laten zien hoe hij aan de macht kwam in Gotham in plaats van hem als de gevestigde kingpin. Het personage heeft een rijke geschiedenis van live-action optredens, zo speelde Danny DeVito de beroemde Penguin in Batman Returns en Robin Lord Taylor speelde de rol in de serie Gotham.

Penguin serie

De aankomende Penguin serie bevindt zich naar verluidt in de vroege ontwikkeling en zal uitvoerend worden geproduceerd door The Batman’s Dylan Clark en Matt Reeves. Het is een gezamenlijk project tussen 6th en Idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions en Warner Bros. Televisie.

Dit is niet de eerste spin-off van The Batman die in ontwikkeling is. Er is ook een show die zich richt op een corrupte agent in de Gotham Police Department en die zal dienen als een prequel op de film waarin Joe Barton als showrunner zal dienen. Het speelt zich af in het eerste jaar van Batman, terwijl de film zich afspeelt in het tweede jaar van de caped crusader.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter