Penoza spin-off Doodstil is vanaf 27 december wekelijks te zien bij NPO 3

Penoza: Doodstil is een Nederlandse miniserie van de zender KRO-NCRV. Doodstil is vanaf 27 december wekelijks te zien bij NPO 3, NPO Start en NPO Plus. In de serie zullen we meer te weten komen over de achtergrond en afkomt van Luther (Raymond Thiry), de stille rechterhand van Carmen van Walraven. De serie speelt zich af in de jaren negentig en vertelt hoe Luther probeert de moord op zijn broer te wreken. De regie is in handen van Willem Gerritsen en het scenario is geschreven door Philip Delmaar.

Doodstil op NPO

We kennen Luther in Penoza als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij die zwijgzame killer eigenlijk geworden? We ontmoeten Luther in het heden waar hij in de onderwereld niet alleen wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar waar hij ook worstelt met de demonen uit zijn verleden. Tegelijkertijd leren we de jonge praatjesmaker Luther uit de jaren 90 kennen die vol bravoure in de opbloeiende hasjhandel terechtkomt. Hij moet steeds harder vechten om zich staande te houden in een drugswereld die alsmaar meer verhardt.

Doodstil is vanaf 27 december te zien op de NPO.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter