Personage posters voor Power Rangers

Lionsgate heeft vijf personage posters vrijgegeven voor hun aan komende Power Rangers reboot. Deze kun je hieronder bekijken.

Personage posters voor Power Rangers fin02_shirt_black_zord_tsr_vf fin02_shirt_blue_zord_tsr_vf fin03_shirt_red_zord_tsr_vf fin05_shirt_yellow_zord_tsr_vf

Power Rangers volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, Elizabeth Banks, RJ Cyler, Naomi Scott, Ludi LinBryan Cranston en Becky G. De film wordt geregisseerd door Dean Isrealite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de originele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. De film staat gepland voor maart 2017.