Peter Paul Muller en Linda de Mol weer als koppel in nieuwe film

Peter Paul Muller en Linda de Mol spelen volgend jaar wederom een setje op het witte doek in de film Alles op Tafel. Eerder was het duo te zien als Martin Morero en Cheryl in Gooische Vrouwen. Dat vertelde Linda vanavond in De Vooravond. Naast Linda de Mol en Peter Paul Muller zijn er in de film ook rollen voor Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge.

Peter Paul Muller en Linda de Mol weer als koppel in Alles op Tafel

De film Alles op Tafel gaat over zeven goede vrienden die samenkomen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen. Iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een heel andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

De regie is in handen van Will Koopman, die ook April, May en June en Gooische Vrouwen regisseerde. Alles op Tafel is een remake van de geprezen Italiaanse film Perfetti sconosciuti. De opnames gaan half oktober van start en de film moet op 30 september 2021 in de Nederlandse bioscopen komen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter