Piccolo Corpo van Laura Samani vanaf 14 juli te zien in de bioscoop

Piccolo Corpo wordt op 14 juli uitgebracht door Vedette in de bioscoop en zal ook te zien zijn op Picl. Laura Samani‘s film ging eerder in première op Filmfestival van Cannes ’21 (Semaine de la Critique). Piccolo Corpo viel onder andere in de prijzen op het BFI Londen Film Festival ’21, Montpellier ’21 en Dublin Film Festival ’22. Bekijk hieronder een trailer.

Piccolo Corpo

Piccolo Corpo

Italië, 1900. Agata besluit in haar eentje een reis te maken door het ruige Italië op zoek naar verlossing voor haar dochter. Een missie niet geheel zonder gevaren als jonge vrouw in die tijd. Onderweg vindt ze hulp van de rondtrekkende Lynx en samen trotseren ze de elementen, vooroordelen en het betoverende maar intimiderende Italiaanse landschap op zoek naar een wonder voor haar kindje. De cinematografie en het idyllische landschap zijn toneel voor dit mythische sprookje over moederschap, onverwachte vriendschap en de kracht van een vrouw. Laura Samani laat zien met dit prijswinnende debuut op het Film Festival van Cannes, dat ze een talent is om in de gaten te houden.

Piccolo Corpo is vanaf donderdag 14 juli 2022 in de bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter