Pierce Brosnan in A Long Way Down trailer

Bekijk hieronder de trailer van humoristische drama A Long Way Down, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nick Hornby. De film volgt vier mensen die allemaal van plan zijn om van een gebouw te springen op oudejaarsavond. Hun samenkomst zorgt ervoor dat ze een surrogaatfamilie vormen en dat ze elkaar helpen met hun problemen. Hoofdrollen zijn er voor Pierce Brosnan (James Bond), Toni Collette (Little Miss Sunshine), Imogen Poots (A Late Quartet) en Aaron Paul (Breaking Bad).

A Long Way Down trailer

In A Long Way Down ontmoeten vier vreemden elkaar tijdens oudejaarsavond op het dak van een wolkenkrabber in Londen. JJ, Martin, Jess en Maureen hebben alle vier toevallig hetzelfde plan om van het hoge gebouw springen om een eind te maken aan hun leven. Bij hun ontmoeting besluit de groep dit plan in de koelkast te zetten. Ze sluiten een pact om enkele maanden langer te leven en elkaar in de tussentijd te helpen met hun problemen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Pierce Brosnan, Toni Collette, Imogen Poots en Aaron Paul.

A Long Way Down is een Britse zwarte comediefilm uit 2014, geregisseerd door Pascal Chaumeil, gebaseerd op de gelijknamige roman (Nederlandse titel De lange weg naar beneden) van de Britse schrijver Nick Hornby. Van Hornby zijn de romans About a Boy en High Fidelity al bewerkt tot films. Komende maand gaat de film in wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter