Pierce Brosnan in nieuwe trailer The November Man

Relativity Media heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor The November Man. In de film speelt Pierce Brosnan, twaalf jaar na zijn laatste James Bond-film (Die Another Day), weer eens een spion. Tevens is in deze film voormalig Bondgirl Olga Kurylenko te zien. IN de film wordt een ex-CIA-agent gevraagd om een belangrijke getuige te beschermen, maar hij ontdekt al snel dat oude vrienden de gevaarlijkste vijanden kunnen zijn. De nieuwe trailer kun je hieronder bekijken.

The November Man

Pierce Brosnan is terug als bikkelharde geheim agent in het verraderlijke Rusland, waar de enige die hij kan vertrouwen een advocate is met een schimmig verleden

Ex-CIA agent Peter hoopt rust te vinden in het runnen van een vredig Zwitsers hotel, maar wordt terug in het spel gebracht door een ex-collega. Als een vriendin van Peter vlak daarna vermoord wordt, is hem duidelijk dat er dubbelspel wordt gespeeld. Zijn protegé David (Luke Bracey) opent de jacht op hem, maar zal heel wat uit de kast moeten trekken om zijn leraar af te troeven. Peter zal al zijn kennis en ervaring nodig hebben als blijkt dat de missie van de CIA directie tot het Kremlin reikt. De enige die hij kan vertrouwen is de mysterieuze advocate Alice (Olga Kurylenko). Maar wat is haar motief om hem te helpen?

De hoofdrollen in de film zijn er voor Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Eliza Taylor, Caterina Scorsone, Bill Smitrovich, Will Patton.

The November Man is gebaseerd op het boek There Are No Spies van Bill Granger. De regie is in handen van Roger Donaldson op basis van een scenario door Michael Finch en Karl Gajdusek.

The November Man is te zien vanaf 11 september 2014.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter