Pitch Perfect krijgt een spin-off serie

De filmreeks Pitch Perfect is nog niet tot een einde gekomen, maar krijgt een vervolg als serie. De streamingdienst Peacock gaat een serie maken die zich enkele jaren na de gebeurtenissen uit de films afspeelt. Dit meldt Variety.

Adam Devine zal opnieuw in de huid kruipt van Bumper, de antagonist uit de eerste twee films. De serie volgt Bumper enkele jaren nadat hij vertrok naar Duitsland om aan zijn muziekcarrière te werken. Niet alleen Devine keert terug, maar ook Elizabeth Banks is aan het project verbonden als producent.

Pitch Perfect serie

Pitch Perfect is een muzikale komediefilmreeks gemaakt door Kay Cannon, losjes gebaseerd op het non-fictieboek Pitch Perfect: The Quest for Collegiate a Cappella Glory van Mickey Rapkin. De eerste Pitch Perfect-film verscheen in 2012, het tweede deel van de reeks kwam in 2015 uit en het derde deel twee jaar later. Jason Moore regisseerde de eerste film, Elizabeth Banks regisseerde de tweede en Trish Sie regisseerde de derde.

Na het winnen van de wereldkampioenschappen, worden de Bellas uit elkaar gespleten en ontdekken ze dat er geen baanperspectieven zijn voor het maken van muziek met je mond. Maar wanneer ze de kans krijgen om zich te herenigen voor een overzeese USO-tour, komt deze groep geweldige nerds samen om nog een keer muziek en een paar twijfelachtige beslissingen te maken.

Hoofdrollen in de films zijn er voor Anna Kendrick, Anna Camp, Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Hana Mae Lee, Ester Dean, Chrissie Fit, Alexis Knapp, John Lithgow, Matt Lanter, Ruby Rose, Kelley Jakle, Adam Devine, Shelley Regner, John Michael Higgins, Elizabeth Banks.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter