Pixar-film Turning Red vanaf 11 maart op Disney Plus

De nieuwe Pixar-film Turning Red is vanaf vandaag, 11 maart 2022, exclusief op Disney Plus te zien. De film is gratis voor abonnees van de streamingdienst. Turning Red is de nieuwste coming-of-age-komediefilm met de stemmen van Rosalie Chiang en Golden Globe-winnaar Sandra Oh. Bekijk hieronder een trailer.

Eerder bracht Pixar ook de films Soul en Luca direct op Disney Plus uit. Die waren ook vanwege de coronamaatregelen niet te zien in de bioscoop. De Toy Story spin-off Lightyear staat nog wel gepland voor een bioscooprelease.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Turning Red Disney Plus

Turning Red op Disney Plus

Turning Red concentreert zich op Mei Lee, een zelfverzekerde maar sukkelige 13-jarige die verscheurd is tussen het blijven van de plichtsgetrouwe dochter en de chaos van de adolescentie. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam nog niet genoeg is, lijdt Mei aan een mysterieuze toestand waarin ze telkens wanneer ze te opgewonden raakt op magische wijze verandert in een gigantische rode panda!

Turning Red wordt geleid door de jonge actrice Rosalie Chiang als de stem van Mei Lee. Sandra Oh (Killing Eve) vertolkt de stem van Mei Lee’s beschermende moeder Ming, die nooit ver van haar dochter is. Andere stemmen worden ingesproken door Ava Morse, Hyein-park, Maitreyi Ramakrishnan, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick Chen, James Hong.

De film is geregisseerd door Domee Shi, de schrijver / regisseur achter de Pixar-korte film Bao. Het scenario is geschreven door Domee Shi, Julia Cho, Sarah Streicher.

Turning Red is vanaf 11 maart 2022 exclusief op Disney Plus te zien.

Turning Red kijken

Turning Red exclusief te zien op Disney Plus Nederland. Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk Turning Red.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter