Pixar kondigt nieuwe animatiefilm Elemental aan

Na de succesvolle release van Turning Red heeft Pixar Animation Studios officieel de volgende originele animatiefilm aangekondigd, getiteld Elemental. Het is een fantasiefilm die draait om personages gebaseerd op de vier elementen. De studio heeft ook de eerste concept art onthuld, die je hieronder kunt bekijken en ons een glimp geeft van de hoofdpersonen Ember en Wade.

De film draait om de reizen van het onwaarschijnlijk paar Ember en Wade, in een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. De vurige jonge vrouw en de go-with-the-flow-man staan ​​​​op het punt iets elementairs te ontdekken: hoeveel ze eigenlijk gemeen hebben.

Elemental Pixar

Pixar film Elemental 

Elemental zal op 16 juni 2023 in de bioscoop verschijnen en wordt geregisseerd door Peter Sohn (Partly Cloudy short), wiens jeugd in New York als inspiratiebron dient voor het verhaal van de film. Het is geproduceerd door Denise Ream (Cars 2), die met Sohn samenwerkte aan The Good Dinosaur. Sohn zei in een verklaring:

“My parents emigrated from Korea in the early 1970s and built a bustling grocery store in the Bronx. We were among many families who ventured to a new land with hopes and dreams—all of us mixing into one big salad bowl of cultures, languages, and beautiful little neighborhoods. That’s what led me to Elemental. Our story is based on the classic elements—fire, water, land, and air. Some elements mix with each other, and some don’t. What if these elements were alive?”

Pixar, die tijdens de pandemie twee films (Turning Red en Soul) heeft uitgebracht op het streamingplatvorm Disney Plus, keert in juni terug naar de bioscoop met het Toy Story-oorsprongverhaal Lightyear.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter