Poeslief 2: Film met Nederlandse TikTok-talenten

Er komt een vervolg op de Nederlandse film Poeslief. Wederom zal de Nederlandse kat Abatutu centraal staan, al kunnen maken kattenbaasjes dit keer kans om hun eigen huisdier in de film terug te zien.

Ondanks de pandemie was bioscoopfilm Poeslief vorig jaar een groot succes. Het gaat hier om een soort documentaire waarin katten centraal staan. De hoofdrol is weggelegd voor Abatutu, een Nederlandse kat die in meerdere films en series te zien is geweest.

Het is onlangs bekend geworden dat er een Poeslief 2 komt. Naast dat de eerdergenoemde kat Abatutu weer een hoofdrol krijgt kan men dit keer ook zelf kattenfilmpjes insturen. De leukste daarvan zullen in de nieuwe film te zien zijn. Uiteraard weer voorzien van commentaar door Abatutu. De stem van dit beestje wordt overigens ingesproken door Nicolette Kluijver, die ook in de eerste film te horen was. Er zijn dit keer echter ook twee andere katten te zien, welke door TikTok-talenten Dreamon.04 en Lonneke van Krimpen (Lxnneke) van een stem worden voorzien.

Mocht jij een kattenfilmpje willen insturen dan kan dat via dit platform. Tevens kun je ervoor kiezen om de hashtag #poeslief toe te voegen aan je TikTok filmpjes. Ook deze kunnen voor de documentaire geselecteerd worden.

Abatutu is een zogeheten ‘filmkat’ die in onder andere films, series en toneelvoorstellingen te bewonderen is. Hij is met name bekend vanwege de documentaire De Wilde Stad.

Poeslief film kijken

Wil jij de eerste Poeslief film kijken? Dat kan. Je kunt hem huren via onder andere Youtube, Amazon Prime Video en Pathé Thuis. Je kunt hieronder de trailer bekijken.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter