Poster en teaser voor de serie Guerrilla

Showtime heeft de eerste poster en een behind-the-scenes vrijgegeven voor de serie Guerrilla. Deze kun je hieronder bekijken. De zesdelige serie volgt een politiek actief koppel en hun vrienden. Samen vormen zij een groep activisten in de jaren 70 van Londen, waarmee ze een racistische politiekorps willen tegengaan. De serie is een uitwerking van wat er had kunnen gebeuren als de originele Black Power-beweging in Londen geweld had gebruikt.

Guerrilla serie

https://youtu.be/gPmbJ2XA3qY

Guerrilla serie

Guerrilla vertelt het verhaal over één van de meest explosieve tijden in de geschiedenis van de mensheid. De serie volgt een politiek bedreven en idealistische jonge koppel, wiens relatie, normen en waarden op het spel staan wanneer zij een politieke gevangene bevrijden uit een radicale ondergrondse cel in Londen in de jaren ’70. Zonder dat zij het weten, worden zij het doelwit van de Special Branch’s Black Power Desk, geleid door DCI Nicholas Pence.

Guerrilla is afkomstig van Academy Award winnaar John Ridley.  Hoofdrollen zijn er voor Freida Pinto (Slumdog Millionaire) en Babou Ceesay (Getting On). Golden Globe winnaar Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation) heeft ook een rol en fungeert als uitvoerend producent. Daarnaast zijn er nog rollen voor Rory Kinnear, Nathaniel Martello-White, Daniel Mays, Denise Gough, Brandon Scott, Zawe Ashton en Nicholas Pinnock.

Guerrilla is te zien vanaf 16 april op Showtime.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter