Poster en trailer voor Little met Regina Hall

Universal Pictures heeft de officiële trailer en poster vrijgeven voor Little, met Regina Hall (Girls Trip), Golden Globe-genomineerde Issa Rae (Insecure) en Marsai Martin (Black-ish). Bekijk de trailer en poster hieronder!

Little

Hall en Martin spelen beide de rol van Jordan Sanders – Hall als de volwassen versie van Jordan en Martin als de 13-jarige versie van haar die wakker wordt in het penthouse van haar volwassene zelf, vlak voor een belangrijke presentatie. Rae speelt de assistent van Jordan, April, de enige die het geheim weet dat haar dagelijkse kwelgeest nu gevangen zit in een ongemakkelijk lichaam. Little is een nieuwe komedie over de prijs van succes, de kracht van het zusterschap en een tweede kans om op te groeien – en op te gloeien.

Little wordt geregisseerd door Tina Gordon (Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van Oliver en Gordon, gebaseerd op een idee van tieneractrice Martin. De film is geproduceerd door Will Packer (Girls Trip, Ride Along, Night School) en zijn producerende partner James Lopez en door Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish).