Poster en trailer voor Supernatural seizoen 15

The CW heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Supernatural seizoen 15, waarmee het begin van het laatste seizoen wordt gemarkeerd terwijl de broers Winchester vechten voor hun vrijheid en het opnemen tegen oude vijanden. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Supernatural seizoen 15

De epische reis van de gebroeders Winchester eindigt wanneer Supernatural het laatste seizoen ingaat. Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) en de engel Castiel (Misha Collins) hebben monsters, demonen, Hemel en hel overwonnen, en in het 14e seizoen van de serie worstelden de Winchesters met de aartsengel Michael die Dean bezat. In een dappere daad vernietigde Sam en Deans surrogaatzoon Jack (Alexander Calvert) zijn ziel om zijn adoptievader te verlossen. Maar dit bleek een fatale fout te zijn, die leidde tot de dood van Mary Winchester (Samantha Smith). Het 14e seizoen zag ook de terugkeer van John Winchester (Jeffrey Dean Morgan).

In seizoen 15 worden Sam en Dean geconfronteerd met een bedreiging die verder gaat dan waar ze ooit mee hebben worsteld… alles wat ze zich ooit hadden kunnen voorstellen: God zelf.

De langlopende serie is gemaakt door Eric Kripke (The Boys, Timeless, The House with a Clock in Its Walls) met Andrew Dabb en Robert Singer als co-showrunners en uitvoerende producenten.

Seizoen 15 bestaat uit 20 afleveringen en gaat op 10 oktober in première.