Trailer voor A Very Murray Christmas

Netflix heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de kerstfilm A Very Murray Christmas, van regisseur Sofia Coppola en met in de hoofdrol Bill Murray. Bekijk deze hieronder. Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avondje muziek, schalksheid en kroegenpraat voor zijn kerstshow. De vraag is of de show door kan gaan, want er is een behoorlijke sneeuwstorm gaande.

A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas

In A Very Murray Christmas speelt Murray zichzelf en is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn nieuwe Tv-show. Dankzij geluk en doorzettingsvermogen komen zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel.

Naast Murray zijn er rollen voor onder andere George Clooney, Paul Schaffer, Amy Poehler, Miley Cyrus, Jason Schwartzman, Rashida Jones, Chris Rock, Maya Rudolph en de Franse indieband Phoenix.

De Kerst musicalkomedie is geregisseerd door Sofia Coppola en mede geschreven door Bill Murray, Mitch Glazer en Coppola.

De film is vanaf 4 december op Netflix te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter