Poster voor Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Dutch Filmworks heeft de officiële filmposter vrijgegeven voor de film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, de verfilming van de bestseller van Daphne Deckers. Bekijk de poster hieronder.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

De film is gebaseerd op het roman met dezelfde titel van Daphne Deckers en is ook de eerste verfilming van een boek van de schrijfster. De hoofdrollen worden vertolkt door Barbara Sloesen en Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Jelle de Jong, Renée Fokker, Julia Akkermans.

De productie is in handen van Tom de Mol en Marcel de Block (Zwaar Verliefd!, 100% Coco). Ruud Schuurman (100% Coco New York, De Masters, Verliefd op Ibiza de serie) is verantwoordelijk voor de regie. Het scenario is geschreven door Anna Pauwels (Zwaar Verliefd!, Soof de serie).

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn draait vanaf 10 september in de bioscoop!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter