Poster voor Captain America uit The Falcon and the Winter Soldier

Marvel Studios heeft een gloednieuwe poster vrijgegeven van John Walker oftewel Captain America in The Falcon and the Winter Soldier. De nieuwste aflevering van de serie introduceerde de man die ernaar streeft het schild van Captain America over te nemen. Het personage dat wordt gespeeld door Wyatt Russell heeft onthuld dat hij de erfenis van Steve Rogers wil overnemen, maar de titelhelden vertrouwen John Walker nog niet volledig. Je kunt de poster hieronder bekijken.

Captain America Falcon and the Winter Soldier

Captain America in The Falcon and the Winter Soldier 

In de nieuwe serie speelt Anthony Mackie (Captain America: Civil War) de rol van Sam Wilson alias The Falcon en Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) als Bucky Barnes alias The Winter Soldier. Het paar, dat samenkwam in de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt.

Andere rollen zijn er voor Golden Globe-genomineerde Daniel Bruhl (The Alienist, Rush) als Baron Zemo, Emily VanCamp (Revenge) als Sharon Carter en Wyatt Russell (Overlord) als John Walker.

De serie is gebaseerd op de Marvel Comics personages Falcon en Winter Soldier geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Motion Pictures. De reeks is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Skogland bracht ons onder meer Marvel-serie The Punisher, maar regisseerde ook afleveringen van The Walking Dead en The Handmaid’s Tale.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter